sâmbătă , 30 mai 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sport / ULTIMELE ZILE CU TARIFE REDUSE PENTRU ÎNSCRIEREA LA „FREE SPIRIT RUN RUSE-GIURGIU”

ULTIMELE ZILE CU TARIFE REDUSE PENTRU ÎNSCRIEREA LA „FREE SPIRIT RUN RUSE-GIURGIU”

În data de 28 septembrie 2019 se va desfășura cea de-a IV-a ediție e evenimentului sportiv Free Spirit Run Ruse-Giurgiu.

În acest an startul pentru traseul de 15 km va fi dat din centrul orașului Ruse, iar linia de sosire va fi la Giurgiu. Până la data de 27 august, pe platforma online http://run.ruse-giurgiu.eu/…/participanti-inregistrati-2018/ s-au înscris 123 participanți din România, Bulgaria, Marea Britanie, Japonia, Italia și Ungaria.

Pentru cei care încă nu s-au înscris, menționăm că până pe 30 august 2019 tariful pentru înscriere este de 10 euro, iar incepând cu 1 septembrie 2019, tariful va fi de 20 de euro. Înscrierile pentru eveniment se fac online prin completarea unui formular special de înregistrare de pe site-ul http://run.ruse-giurgiu.eu/ro/inregistrare/ .

Toate datele personale ale participantului trebuie să fie înregistrate corect, ca un document de identificare. Toate datele personale (nume, gen, țară, data nașterii, tipul documentului de identitate și valabilitatea) vor fi transmise autorităților de control pentru Bulgaria și România pentru verificare.

Completarea cu succes a formularului de înregistrare va deschide automat fereastra pentru plată. Plata se poate face prin PayPal sau cu card de debit/credit. Se va primi un mail de confirmare după efectuarea cu succes a plății.

Verifica si

ASCUNȘI PRINTRE PIESE AUTO, SPRE VISUL OCCIDENTAL…

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascunși într-un …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.