duminică , 23 februarie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / RĂZBUNARE SAU PROSTIE?

RĂZBUNARE SAU PROSTIE?

Un giurgiuvean este cercetat de polițiști pentru distrugere, fiind bănuit că a tăiat anvelopele unui autoturism, parcat pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu.

Duminică, 8 septembrie a.c., în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban al Poliției Municipiului Giurgiu, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, au fost sesizați direct de către doi cetățeni cu privire la faptul că au observat o persoană care a tăiat cauciucurile unui autoturism parcat.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că anvelopele de la roțile autoturismului, de pe partea stânga față și spate, sunt depresurizate și prezintă urme de înțepare provocate de un obiect înțepător-tăietor, pe partea laterală exterioară a acestora.

De asemenea, în urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică și investigații criminale de la Poliția Municipiului Giurgiu, în baza semnalmentelor oferite prin descriere de către reclamanți, s-a reușit în scurt timp identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, în persoana unui tânăr, în vârstă de 30 ani, domiciliat în municipiul Giurgiu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Verifica si

APEL DISPERAT AL UNEI FAMILII DIN GIURGIU LOVITE DE TRAGEDIE

Ionuț Teodorescu, un tânăr giurgiuvean de 28 de ani, a murit, miercuri noapte, într-un spital …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.