duminică , 23 februarie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ÎNCĂ UN GIURGIUVEAN DISPĂRUT. POLIŢIA FACE, DIN NOU, APEL LA POPULAŢIE

ÎNCĂ UN GIURGIUVEAN DISPĂRUT. POLIŢIA FACE, DIN NOU, APEL LA POPULAŢIE

În data de 8 septembrie 2019, polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112 de către un bărbat de 30 de ani, din localitatea Trestieni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că tatăl său, SIMION MARIN, în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliul din comuna Ulmi, sat Trestieni, județul Giurgiu, din data de 06.09.2019 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativ 1,65 metri, greutate 60 – 65 kg., constituție slabă, păr grizonat, coafură neîngrijită, fața ovală, ochii de culoarea albastru, dentiție completă, urechi cu depărtare normală. Ca semne particulare prezintă pe unul dintre antebrațe două simboluri reprezentând litera M.

La data plecării bărbatul era îmbrăcat cu un tricou cu mânecă scurtă, de culoare verde, fără inscripții, cu o pereche de pantaloni din stofă de culoare gri și era încălțat cu o pereche de papuci din plastic de culoare negru. Nu avea asupra sa bani, obiecte sau telefon mobil.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Verifica si

APEL DISPERAT AL UNEI FAMILII DIN GIURGIU LOVITE DE TRAGEDIE

Ionuț Teodorescu, un tânăr giurgiuvean de 28 de ani, a murit, miercuri noapte, într-un spital …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.