luni , 9 decembrie 2019
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / MIHAI DOBRE – PREFECTURA GIURGIU: 3-0

MIHAI DOBRE – PREFECTURA GIURGIU: 3-0

Prefectura Giurgiu mai pierde un proces… De această dată, este vorba despre procesul intentat de cei 10 consilieri locali PSD din Mihăileşti care fuseseră suspendaţi din funcţie de prefectul Nina Carmen Crişu.

Ca de fiecare dată, ordinul prefectului este instrumentul prin care Bădălău încearcă să se răzbune – cu orice preţ şi cu orice mijloace – pe primarul din Mihăileşti, Mihai Dobre.

Numai că şi de această dată s-a dovedit că mijloacele folosite pentru această “vendetta” sunt ilegale.

Cei 10 consilieri au contestat în instanţă ordinele prin care prefectul i-a suspendat din funcţii şi judecătorii le-au dat dreptate, dispunând suspendarea ordinelor respective, până la pronunţarea instanţei de fond.

Reamintim că, la finalul lunii iulie, PSD – prin noul preşedinte al filialei Mihăileşti, pus în funcţie de Bădălău – decidea retragerea sprijinului politic pentru cei 10 consilieri locali, dar şi pentru supleanţi – singura lor vină fiind susţinerea primarului Mihai Dobre, devenit, între timp, “indezirabil” pentru conducerea PSD Giurgiu.

Aceeaşi măsură a fost decisă şi de partenerii de la ALDE, care, la rândul lor, au retras sprijinul politic pentru 4 din cei 5 consilieri din Mihăileşti, astfel că acum Consiliul local Mihăileşti are doar un singur membru!

Revenind la victoria consilierilor din Mihăileşti, aceasta demonstrează – o dată în plus – cum este respectată legea de Prefectura Giurgiu, instituţie al cărei unic scop este să vegheze la… respectarea legii!

Verifica si

DEPUTATUL ALEXANDRU ANDREI – REACȚIE LA CELE MAI NOI JIGNIRI LA ADRESA DIASPOREI ALE LUI NICULAE BĂDĂLĂU

La scurt timp după ce liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău recidiva în jignirile aduse românilor …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.