luni , 6 aprilie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / GIURGIUVENII – ALĂTURI DE KLAUS IOHANNIS. APROAPE 31.000 DE SEMNĂTURI PENTRU O NOUĂ CANDIDATURĂ A PREŞEDINTELUI IOHANNIS

GIURGIUVENII – ALĂTURI DE KLAUS IOHANNIS. APROAPE 31.000 DE SEMNĂTURI PENTRU O NOUĂ CANDIDATURĂ A PREŞEDINTELUI IOHANNIS

Derulată în întreaga ţară, campania de strângere de semnături pentru o nouă cadidatură a preşedintelui Klaus Iohannis s-a încheiat, iar vineri, acesta, însoţit de liderii PNL, şi-a depus, oficial, candidatura pentru un nou mandat.

La începutul acestei campanii, PNL îşi fixa ca obiectiv strângerea a peste două milioane de semnături, cu mult peste cerința legală de 200.000. Obiectivul a fost atins, astfel că mai bine de două milioane de români au semnat listele, semn clar că președintele Klaus Iohannis are cea mai puternică susținere dintre toți candidații pentru Palatul Cotroceni.

Campania de strângere de semnături a fost un succes şi la Giurgiu, unde aproape 31.000 de persoane au semnat pentru o nouă camdidatură a preşedintelui Klaus Iohannis.

Giurgiu se numără printre organizaţiile judeţene în care targetul stabilit iniţial a fost depăşit. Asta pentru că giurgiuvenii îl susţin pe Klaus Iohannis, aducând ca argumente faptul că preşedintele Iohannis a reprezentat cu cinste România în acest prim mandat la Palatul Cotroceni, dar şi pentru că este un adversar de neclinitit al PSD. Lupta împotriva corupţiei şi convingerea că poate transforma România într-o ţară normală, în care totul să funcţioneze aşa cum trebuie sunt alte argumente pentru care giurgiuvenii au decis să-l susţină pe Klaus Iohannis.

La finalul campaniei de strângere de semnături, PNL Giurgiu mulţumeşte tuturor celor care au decis să îl susţină pe preşedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat, numărul mare al acestora – atât la nivel naţional, cât şi la nivel local – demonstrând că preşedintele se bucură de o largă susținere a românilor, ceea ce înseamnă că și-a făcut bine treaba!

Mulţumim, de asemenea, tuturor voluntarilor ce s-au implicat în această campanie, munca lor având rezultate pe măsură, pentru care merită felicitaţi!

Filiala Judeţeană PNL Giurgiu,

Preşedinte,

Dan Motreanu

Verifica si

DEPUTATUL TOMA PETCU: ”TOATE MOTIVELE DE NEMULȚUMIRE FAȚĂ DE SISTEMUL SANITAR DIN GIURGIU POT FI LEGATE DOAR DE PSD!”

Afirmația este făcută într-un comunicat de presă oficial, pe care îl redăm integral: ”Am așteptat …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.