marți , 28 ianuarie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / PREFECTUL DE GIURGIU – SOMAT SĂ DEMISIONEZE, ÎN URMA SCANDALULUI DE LA PERMISE

PREFECTUL DE GIURGIU – SOMAT SĂ DEMISIONEZE, ÎN URMA SCANDALULUI DE LA PERMISE

Descinderile şi arestările legate de mita de la Serviciul Permise Giurgiu nu au rămas fără ecou nici pe plan local.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, deputatul giurgiuvean Alexandru Andrei solicită imperativ demisia prefectului de Giurgiu:

„Solicit DEMISIA prefectului de Giurgiu!

Scandalul izbucnit la Serviciul Permise aduce în prim-plan neregulile din acest serviciu, aflat în subordinea directă a Instituţiei Prefectului. Iar această instituţie este condusă, după cum se ştie, de Nina Carmen Crişu, pupila lui Bădălău, cea care, nu demult, aasculta atentă „îndrumările preţioase” ale şefului său, ce instituia omerta, tăcerea faţă de autorităţi şi, mai ales, faţă de DNA!

Sunt convins că doamna prefect avea cunoştinţă de ceea ce se întâmpla la Serviciul Permise, fiind de notorietate strânsa prietenie cu comisarul Mitică Văduva, şeful serviciului. Mai mult decât atât, se pare că în reţeaua descoperită de DNA sunt implicaţi şi angajaţi ai Instituţiei Prefectului.

Vorbim despre acelaşi prefect care, în ultima perioadă, a „bombardat” Ministerul de Interne cu plângeri pe numele şefilor ce s-au dovedit incomozi pentru Bădălău – şi aici mă refer la inspectorul şef al Poliţiei Giurgiu.

Revenind la reţeaua de la Permise, faptele acestui grup infracţional sunt extrem de grave, în condiţiile în care cei implicaţi eliberau – contra cost – permise auto unor persoane ce nu aveau nici abilităţile şi nici cunoştinţele necesare pentru a conduce pe drumurile publice, transformându-se într-un pericol real pentru toţi ceilalţi participanţi la trafic.

De aceea, în calitate de deputat solicit conducerii Ministerului de Interne DEMITEREA prefectului de Giurgiu, precum şi trimiterea urgentă a Corpului de Control al ministrului la Instituţia Pefectului Giurgiu!”

Verifica si

1 DECEMBRIE – ZI SPECIALĂ PENTRU TOȚI ROMÂNII. MESAJUL DEPUTATULUI ALEXANDRU ANDREI

Ziua Națională a României este zi de sărbătoare pentru toți românii – indiferent unde trăiesc …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.