marți , 24 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / CONSILIERII AU DECIS: PREȚUL GIGACALORIEI – ACELAȘI CA ANUL TRECUT

CONSILIERII AU DECIS: PREȚUL GIGACALORIEI – ACELAȘI CA ANUL TRECUT

Consilerii locali s-au întrunit, astăzi 9 octombrie, în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi au fost supuse atenției două proiecte de hotărâre, acestea fiind suplimentate cu alte două puncte.

Primul proiect de hotărâre a vizat aprobarea prețului local de facturare al energiei termice livrată populației municipiului Giurgiu, prin sistem centralizat, în scopul preparării apei calde pentru sezonul de încălzire 16 octombrie 2019-15 aprilie 2020. Astfel, prețul gigacaloriei rămâne la fel ca cel de anul trecut, în valoare de 208,18 lei:

„Este obligatoriu să aprobăm prețul de referință și subvenția. Faptul că GEP, operatorul economic a intrat în faliment ne-a forțat să înființăm o nouă societate. În acest moment nu se poate stabili nici un preț de referință ca să putem merge cu el la ANRE pentru că nu avem nici o factură și astfel nu putem întocmi o notă de fundamentare decât după prima lună de consum. Până la sfârșitul lunii noiembrie vom avea stabilit un preț de referință. Noi acum aprobăm un preț de principiu, iar atunci când vom avea facturi o să aprobăm și prețul final”, a explicat primarul Nicolae Barbu.

Cel de-al doilea proiect de hotărâre a vizat aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli pe anul 2019, iar unul dintre cele două puncte suplimentare aprobate de consilieri a vizat aprobarea sumei de aproximativ 147 de mii lei în vederea achiziționării cadourilor de Crăciun pentru preșcolari și elevi.

Toate proiectele de hotărâre au fost aprobate cu unanimitate de voturi – anunță reprezentanții Primăriei Giurgiu, pe pagina oficială a instituției.

Verifica si

MESAJE ANONIME ȘI FALSE TRIMISE ASISTENȚILOR PERSONALI DIN GIURGIU. CE SPUNE PRIMĂRIA?

Într-o postare de pe pagina oficială, Primăria Giurgiu transmite un mesaj important asistenților personali ai …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.