luni , 13 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / A PIERDUT POLIŢIA LUPTA CU DROGURILE LA GIURGIU?

A PIERDUT POLIŢIA LUPTA CU DROGURILE LA GIURGIU?

Că drogurile sunt un flagel ce a cuprins oraşul şi judeţul Giurgiu nu mai este o noutate pentru nimeni, cu excepţia… Poliţiei, şi în special, a structurilor ce ar trebui să se ocupe exact cu eradicarea acestui flagel.

Giurgiu este sub un adevărat asediu al drogurilor, iar părinţii au ajuns să se teamă să-şi mai trimită copiii la şcoală, din cauza traficanţilor şi consumatorilor.

Deşi, oficial, nu auzim prea multe despre arestări de traficanţi ori consumatori, oamenii „de rând” ştiu foarte bine cine, unde şi cum vinde droguri…

Poliţia şi structurile specializate în traficul de droguri nu văd – sau vor nu vor să vadă – nimic, deşi unul din serviciile BCCO care răspunde de judeţul Giurgiu este condus de nimeni altul decât Cătălin Ţone, fostul şef al IJP Giurgiu, care se presupune că, din această poziţie, ar fi trebuit să ştie ce se întâmplă în municipiu şi judeţ!

Dar ce pretenţii am putea avea la capturi ori reţineri spectaculoase, în condiţiile în care chiar membrii familiilor unor poliţişti postează – fără nicio reţinere – pe reţelele de socializare fotografii cu substanţe ce par a fi droguri?

Este şi cazul fiului unui poliţist giurgiuvean, care, nu demult, posta – cu mândrie – o astfel de fotografie pe o reţea de socializare. (foto ataşat) Potrivit surselor noastre, contul pe care a fost postată respectiva fotografie ar aparţine băiatului unui poliţist protejat de prefectul de Giurgiu, Nina Carmen Crişu – nimeni altul decât fostul şef de la Permise, Mitică Văduva – recent devenit „celebru” prin scandalul mitei de la „Permise”…

În aceste condiţii, să ne mai mire pasivitatea şi superficialitatea cu care tratează Poliţia cazurile de trafic şi consum de droguri?

 

Verifica si

CONTROALE ȘI VERIFICĂRI PENTRU RESPECTAREA NORMELOR ANTI-COVID

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul județului Giurgiu, se vor desfășura acțiuni …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.