sâmbătă , 31 iulie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CA DE OBICEI, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ A FOST UN EȘEC LA GIURGIU

CA DE OBICEI, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ A FOST UN EȘEC LA GIURGIU

418 locuri de muncă oferite de angajatori, 168 de participanți și doar 6 persoane angajate – este, pe scurt, bilanțul unei noi ediții a Bursei locurilor de muncă – de data aceasta, una pentru absolvenți.

Organizatorii – AJOFM Giurgiu – anunță, într-un comunicat de presă:

”In data de 18 octombrie 2019 a fost organizată, la nivel national, Bursa  Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

In județul Giurgiu, bursa s-a desfășurat , începând cu  ora 9.00, în municipiul Giurgiu – incinta Restaurantului Dana V și în orașul Bolintin Vale, la sediul Bibliotecii  din localitate.

Evenimentul a avut ca obiectiv principal creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

In ziua bursei, au fost prezenți un număr de 44 agenți economici care au  oferit  418 locuri de muncă vacante, principalele domenii de activitate în care au fost oferite locuri de muncă vacante fiind: construcții, industria confecțiilor, industria alimentară, servicii, comerț, asigurări, construcții nave, producția altor metale neferoase.

De asemenea,  au participat un număr de 168 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, din care 149 absolvenți ai instituțiilor de învățământ. In urma contactului direct cu angajatorii au fost preselectați în vederea susținerii de probe de lucru sau interviuri la sediul firmelor, un număr de 53  absolvenți și 14  alte categorii de persoane, iar 6 persoane au fost încadrate în ziua bursei.

La această acțiune au fost prezenți reprezentanți ai:  Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgentă ,,Vlasca” Giurgiu, Centrul Militar al județului Giurgiu și Inspectoratul Județean de Jandarmi Giurgiu  care  au promovat, în randul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, oferta privind înscrierea la școlile de ofițeri și subofițeri .

De asemenea, au mai participat reprezentanți ai Penitenciarului Giurgiu  împreună cu 10 deținuți în regim deschis în vederea identificării potentialilor angajatori, precum și repezentanți ai Centrului Regional de Integrare – IGI Giurgiu împreună cu persoane cu drept de muncă din centru, în vederea identificării de angajatori interesați să încadreze în muncă aceasta categorie de persoane.

Deși locurile de muncă vacante oferite de angajatori pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au fost numeroase și diversificate, interesul manifestat de către persoanele fără loc de muncă din județul Giurgiu a fost foarte scăzut, interes scăzut înregistrat și în anul precedent, cei prezenți fiind dezinteresati în a face demersuri la angajatori pentru a se integra pe piata muncii.”

 

 

 

Verifica si

ACCIDENT PE DN5. TREI PERSOANE RĂNITE. A FOST NEVOIE DE INTERVENȚIA ELICOPTERULUI SMURD

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier ce a avut loc, în …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.