duminică , 24 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / POLITICA PSD, CU CĂRȚILE PE FAȚĂ: ”CĂPUȘAȚI TOT CE SE POATE!”

POLITICA PSD, CU CĂRȚILE PE FAȚĂ: ”CĂPUȘAȚI TOT CE SE POATE!”

Dacă, până astăzi, căpușarea companiilor de stat era o practică binecunoscută și toată lumea știa că este una din ”calitățile” PSD-ului, însă nimeni nu o recunoștea fățiș, astăzi, s-a ajuns și la acest punct.

Iar cel care a recunoscut, pe față, că practica căpușării companiilor de stat este veche, îndemnându-i pe viitorii miniștri să preia această practică, este nimeni altul decât ministrul demis al Economiei, ”eminența cenușie” a PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Prezent la audierile din Parlament ale ministrului propus pentru portofoliul Economiei – liberalul Virgil Popescu – Bădălău l-a întrebat pe acesta de ce guvernul Ludovic Orban vrea să vândă Hidroelectrica, „perla” statului român”, sfătuindu-l pe viitorul ministru că ar fi mai bine să „căpușeze în continuare” compania decât să o vândă.

„Hidroelectrica produce acum energie curată și ieftină, dvs nu mai vreți să o căpușați, vreți să o vindeți cu totul. Pentru ce? Acționariatul la Hidroelectrica e 20% statul român si 80% Fondul Proprietatea. Trebuie să rămână la statul român. De ce țineți să o listați, să o vindeti? Capușați-o în continuare, dacă aveti clienți”, a spus Bădălău la audierile din comisii.

Verifica si

PNL – CÂȘTIGĂTORUL ALEGERILOR PARLAMENTARE ÎN JUDEȚUL GIURGIU

PNL a obţinut cele mai multe voturi în judeţul Giurgiu în urma alegerilor parlamentare, exprimate …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.