joi , 2 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PLECASE ”LA PAS” SPRE GERMANIA… A FOST OPRIT LA GIURGIU…

PLECASE ”LA PAS” SPRE GERMANIA… A FOST OPRIT LA GIURGIU…

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un cetăţean albanez, care a încercat să intre fraudulos în România, evitând controlul din punctul de frontieră. 

În data de 31.10.2019, ora 07.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat, în zona adiacentă punctului de frontieră, venind pe jos dinspre Bulgaria spre România, pe rambleul de cale ferată a podului Giurgiu-Ruse, o persoană de sex masculin.

În momentul în care a fost somată să se oprească, aceasta a fugit spre  vegetaţia din zonă. Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit pentru prinderea persoanei, care a fost reținută şi condusă la sediul poliției de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că bărbatul este cetățeanul albanez Z.U., în vârstă de 24 ani. Tânărul a declarat că intenţiona să ocolească punctul de frontieră, fără să efectueze formalitățile specifice de controlul, deoarece dorea să ajungă în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar, cetăţeanul albanez a fost preluat de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

 Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

 Comisar șef de poliție Cazacu Dănuț

Verifica si

POLIȚIA ANUNȚĂ 16 REȚINERI, DUPĂ PERCHEZIȚIILE DE LUNI

Peste 4.000 de kilograme de tutun tocat, 325 de kilograme de tutun frunze au fost …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.