marți , 2 iunie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / TRAGEDIE PE TRECEREA DE PIETONI: COPIL OMORÂT DE UN ȘOFER INCONȘTIENT

TRAGEDIE PE TRECEREA DE PIETONI: COPIL OMORÂT DE UN ȘOFER INCONȘTIENT

Un copil de doar 13 ani și-a pierdut viața! Este știrea ce a cutremurat întreg orașul, după ce o elevă a Școlii nr. 8 a fost ucisă de un șofer chiar pe trecerea de pietoni de la școală.

S-a întâmplat marți seara, iar rănile fetei au fost extrem de grave, astfel că nici medicii de la Spitalul ”Bagdasar”, din Capitală, acolo unde a fost trimisă de urgență de doctorii de la Giurgiu, nu au mai putut face nimic pentru ea.

Autorul acestei tragedii este un șofer de 64 de ani, care acum va suporta rigorile legii.

Duincolo de asta, însă, rămâne nesfârșita durere a familiei, colegilor și prietenilor, iar colectivul școlii la care copila a învătaț până marți a făcut public un comunicat de presă:

”Cu multă tristeţe am aflat de tragedia provocată de accidentul rutier din ziua 05.11.2019, în urma căruia şi-a pierdut viaţa eleva noastra Şerban Cristiana Maria.
În aceste momente de mare durere pentru familie, rude, prieteni şi colegii de clasa a celei ce nu mai este printre noi, suntem alături de cei aflaţi în suferinţă şi ne rugăm lui Dumnezeu să-i întărească pe cei îndoliaţi si adresăm acestora cuvântul unor  mame (învăţătoare, profesoare) şi taţi (profesori) de compasiune şi de alinare sufletească.

De asemenea, revenim cu rugămintea noastră şi reînnoim apelul nostru către instituţiile publice Primaria Municipiului Giurgiu, Poliţia Locală, Poliţia Judeţeană si celelalte instituţii abilitate să ia toate măsurile necesare (eliberarea trotuarelor de acces către şcoală, semnalizarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni) pentru prevenirea unor asemenea tragedii.

Rugăm pe toţi învăţătorii, profesorii si diriginţii să ia foarte în serios educaţia rutieră la clasele domniilor lor, ştiind că elevul de azi poate fi şoferul de mâine.

Nu în ultimul rând ne adresăm tuturor elevilor să acorde importanţa cuvenită asigurării vieţii lor în şcoală şi în afara şcolii pentru preveninerea unor asemenea tragedii.

Să unim educaţia cu fapta de constientizare a educaţiei, începând cu acea trecere de pietoni.

Director,

Prof. Dan Luminiţa”

Verifica si

ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR LA EXAMENELE PENTRU PERMIS AUTO: NOILE PROGRAMĂRI PENTRU EXAMINARE

Joi, conducerea Serviciului Permise Auto a dat publicității mai multe anunțuri importante, legate de programarea …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.