duminică , 29 martie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PERCHEZIŢII ŞI REŢINERI DUPĂ „ISPRĂVILE VITEJILOR” DIN GHIMPAŢI

PERCHEZIŢII ŞI REŢINERI DUPĂ „ISPRĂVILE VITEJILOR” DIN GHIMPAŢI

Incidentul în care membrii unui clan din Ghimpaţi şi-au ameninţat rivalii pe reţelele de socializare, mutându-se, apoi, în stradă nu a rămas fără urmări, şapte persoane fiind reţinute.

Astfel potrivit unui comunicat de presă al IJP, „urmare a evenimentului din data de 30 noiembrie a.c., petrecut în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, polițiștii din cadrul I.P.J Giurgiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au continuat activitățile de cercetare și investigare și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

 Astfel, la data de 2 decembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu au descins la domiciliile persoanelor implicate în baza mandatelor de percheziție emise de către Judecătoria Giurgiu.

Cu această ocazie au fost identificate mai multe persoane precum și arme albe ( bate, topoare, săbii, cuțite, macete etc) care se aflau asupra lor, în locuințe, dar și în autoturismele pe care le foloseau, arme albe care puteau fi folosite de către aceștia în cazul unui conflict.

În urma activităților, mai multe persoane au fost conduse la sediul poliției în vederea cercetărilor, 7 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate cu propuneri procedurale.”

 

Verifica si

GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICĂ: 1.292 PERSOANE CONFIRMATE CU COVID, 115 – VINDECATE

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.