vineri , 7 august 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / VIN SĂRBĂTORILE… ÎNCEP SĂ FIE OFERITE DARURI…

VIN SĂRBĂTORILE… ÎNCEP SĂ FIE OFERITE DARURI…

Cei care „au spart gheaţa” în acest an sunt poliţiştii, care au oferit, deja, daruri de sărbători, într-o campanie derulată sub genericul „Dăruieşte şi tu!”

În prag de sărbători, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu s-au pregătit și anul acesta, să ofere zâmbete copiilor nevoiași, dar și mamelor acestora, găzduiți la Așezământul Social Sf. Arhangheli Mihail și Gavril”, din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Astfel, polițiștii giurgiuveni s-au deplasat marți, 3 decembrie a.c., în comuna Slobozia, la Așezământul Aocial “Sf. Arhangheli Mihail și Gavril”, unde au fost întâmpinați de cei mici cu poezii și cântece, dar și cu multe zâmbete și îmbrățișări.

Fiecare dintre cei 28 de copii prezenți a primit câte o sacoșă plină cu dulciuri, iar mămicile acestora au primit hrană pentru o perioadă de timp, darurile fiind primite cu emoție, bucurie și entuziasm, unii dintre cei mici manifestându-și dorința de a deveni polițiști pe viitor promițându-le polițiștilor că vor alege în viață calea educației, cinstei și onoarei.

Sunt gesturi venite din suflet și acțiuni menite să aline suferința unor oameni cu care viața nu a fost atât de darnică. Dăruiește și tu!”

 

Verifica si

UN INCENDIU DE VEGETAȚIE A ÎNGREUNAT CIRCULAȚIA PE DN5

S-a întâmplat sâmbătă, puțin după ora 15, când s-a circulat cu dificultate pe DN 5, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.