duminică , 24 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / SCANDAL CU FOCURI DE ARMĂ LA BOLINTIN

SCANDAL CU FOCURI DE ARMĂ LA BOLINTIN

Poliția Giurgiu anunță incidentul:

”La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 11.40, polițiștii IPJ Giurgiu au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat din orașul Bolintin Vale cu privire la faptul că o persoană a intrat în curtea locuinței și i-a spart geamurile locuinței.

În urma apelului la fața locului a fost direcționată o patrulă de ordine publică care a intervenit pentru aplanarea stării conflictuale constatând că între doi bărbați, rude și vecini în același timp, a avut loc o altercație în curtea locuinței unuia dintre aceștia.

Unul dintre bărbații implicați s-a deplasat către lucrătorii de politie și a lovit cu o țeavă metalică luneta autospecialei și cu piciorul a înfundat aripa stânga spate.

Pentru imobilizarea agresorului unul dintre polițiști a utilizat armamentul din dotare și a executat 2 focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției momentan fiind în custodia polițiștilor.

A fost informată unitatea de parchet competente (Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale), în prezent fiind desfășurate activități de cercetare la fața locului.”

Verifica si

PREŞEDINTELE IOHANNIS, LA BOLINTIN, ÎN FINALUL CAMPANIEI „O PĂDURE CÂT O ŢARĂ”

Șeful statului, Klaus Iohannis, a participat miercuri la evenimentul organizat în Bolintin – Vale, județul …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.