joi , 21 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / VREMEA SE RĂCEȘTE ÎN TOATĂ ȚARA. VIN NINSORILE!

VREMEA SE RĂCEȘTE ÎN TOATĂ ȚARA. VIN NINSORILE!

Val de frig în toată țara. Temperaturile scad cu până la zece grade. Meteorologii anunță că vremea se răcește în următoarele zile în toată țară și că în mai multe zone sunt așteptate lapoviță și ninsori. Iarna își intră în drepturi și în București, unde va ninge duminică.

Astazi, 27 decembrie, meteorologii anunţă că temperaturile rămân scăzute pe tot teritoriul ţării. Vor aparea ploi izolate, iar la munte precipitațiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Cantitățile de apă vor depăși local 10-15 l/mp, iar izolat se vor forma condiții de polei. Vântul va sufla slab spre moderat și va suferi unele intensificări la munte. Maximele se vor înregistra în intervalul 1 – 8 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între -5 şi 2 grade. (www.evz.ro)

Și la Giurgiu, vremea este în continuă răcire, iar prima ninsoare a iernii este așteptată duminică. Astfel, potrivit freemeteo.ro, dacă sâmbătă sunt așteptate maxime în jur de 6 grade și cer acoperit, duminică, mercurul din termometre nu depășește 2 grade Celsius și vom avea ninsoare.

Luni și marți, maximele mai cresc puțin – 3 grade, dar miercuri – în prima zi a noului an- se anunță din nou ninsori și maxime în jur de 1 grad Celsius, în timp ce joi nu vom avea mai mult de zero grade.

Răcirea se va simți în special pe timpul nopilor, începând de luni fiind prognozate minime negative.

Verifica si

MISIUNI DIVERSE PENTRU POMPIERI ÎN WEEK-END: DE LA ȚEVI DE GAZE SPARTE, LA SALVAREA UNUI CÂINE AGRESIV…

Pompierii giurgiuveni au fost prezenţi la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenţia imediată …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.