vineri , 7 august 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / CE LEGĂTURĂ ESTE ÎNTRE PARCHETUL GENERAL, BĂDĂLĂU, DRAGNEA ȘI CRISTIAN MATEI?

CE LEGĂTURĂ ESTE ÎNTRE PARCHETUL GENERAL, BĂDĂLĂU, DRAGNEA ȘI CRISTIAN MATEI?

O plângere penală… o plângere care a iscat un nou scandal pe plan politic, pentru că îl vizează pe senatorul Cristian Marciu, dar și pe Călin Popescu Tăriceanu.

Jurnaliștii de la Puterea au aflat detalii interesante despre acest subiect; astfel, ei spun că respectiva plângere penală a fost depusă de Cristian Matei, fostul director al APDF și unul din protejații lui Bădălău.

Despre Matei s-au spus și scris multe de-a lungul timpului, în condițiile în care, ca director al APDF, a reușit să ”pună pe butuci” compania, iar pe numele său sunt deschise mai multe dosare penale, atât la DNA, cât și la mai multe Parchete.

Asta nu i-a împiedicat, însă, ascensiunea profesională, pentru că Bădălău l-a propulsat la DRDP București și, mai apoi, director la Teletrans.

Potrivit jurnaliștilor de la Puterea, Matei ar fi cel care a depus plângerea penală pe numele lui Marciu și Tăriceanu, însă nu ”de capul lui”, ci ”sfătuit și îndrumat” îndeaproape de mentorul său, Niculae Bădălău.

Iar motivul acestor manevre este simplu: lupta pentru putere, Marciu părând a fi – la momentul apariției acelei plângeri – un ”rival” de temut la conducerea PSD Giurgiu, un rival ce trebuia eliminat, în condițiile în care fotoliul de șef al PSD Giurgiu se cam ”clătina” pentru Bădălău.

Și tot jurnaliștii de la Puterea mai spun că, de fapt, Bădălău nu ar fi la prima ”abatere” de acest gen, acesta aflându-se în spatele mai multor plângeri penale depuse pe numele fostului său șef de partid, Liviu Dragnea, iar numele lui Bădălău ar fi și pe lista denunțătorilor lui Dragnea.

 

Verifica si

CINCI PRIMARI PSD DIN JUDEŢ AU DEPUS DOSARELE DE CANDIDATURI DIN PARTEA PNL. ESTE O PRIMĂ TRANŞĂ…

Anunţul este făcut marţi de colegii de la cronicagiurgiuveană.ro, care notează: „Azi, 4 august, primii …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.