luni , 13 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PATRU ȘCOLI DIN GIURGIU, INCLUSE ÎN PROGRAMUL ”MASĂ CALDĂ ÎN ȘCOLI”

PATRU ȘCOLI DIN GIURGIU, INCLUSE ÎN PROGRAMUL ”MASĂ CALDĂ ÎN ȘCOLI”

Ministerul Educației și Cercetării lansează în consultare publică proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului pentru aprobarea extinderii Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 150 de unităţi de învățământ preuniversitar de stat.

Ministerul precizează că proiectul de Hotărâre a Guvernului privind Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului pentru aprobarea extinderii Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 150 de unităţi de învățământ preuniversitar de stat va fi înaintat în proces de avizare interministerială după adoptarea Ordonanței de Urgență a Guvernului, ulterior parcurgerii etapei prevăzute de procedurile de transparența decizională – notează dcnews.ro.

Pe lista celor 150 de unități de învățământ cuprinse în acest program se regăsesc și patru școli din județul Giurgiu. Este vorba despre Școala Gimnazială nr. 1 Florești, Școala Gimnazială ”Marin Gh. Popescu” – Gogoșari, Școala Gimnazială nr. 1 Stănești și Școala Gimnazială ”Banu Băleanu” – Bolintin Deal.

Verifica si

CONTROALE ȘI VERIFICĂRI PENTRU RESPECTAREA NORMELOR ANTI-COVID

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul județului Giurgiu, se vor desfășura acțiuni …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.