joi , 22 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ACTIVITATE SUSPENDATĂ LA TRIBUNALUL GIURGIU, PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ

ACTIVITATE SUSPENDATĂ LA TRIBUNALUL GIURGIU, PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ

Activitatea de judecată la Tribunalul Giurgiu a fost suspendată începând de miercuri, pe o perioadă nedeterminată, ca urmare a nemulţumirilor legate de situaţia privind pensiile magistraţilor, a declarat miercuri, presei, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Giurgiu, Cristina Dragomir.

„Adunarea Generală a Judecătorilor Tribunalului Giurgiu, întrunită în şedinţa din 21 ianuarie 2020, la convocarea Secţiei pentru judecători din cadrul CSM, a hotărât cu unanimitate că iminenta abrogare a dispoziţiilor legale care consacră pensia de serviciu pentru judecători este de natură a încălca independenţa şi a afecta statutul constituţional al acestora. Totodată, a hotărât cu unanimitate suspendarea activităţii de judecată începând cu data de 22 ianuarie 2020 pe o perioadă nedeterminată, cu excepţia cauzelor urgente, precum şi refuzul privind desemnarea în componenţa Biroului Electoral Judeţean cu ocazia alegerilor locale şi parlamentare. Astfel, se intră în săli, dar se amână cauzele, cu excepţia cauzelor urgente care presupun arestări, plasamente, ordine de protecţie”, a declarat Cristina Dragomir.

Ea spune că decizia a fost luată doar de judecătorii din cadrul Tribunalului Giurgiu şi nu şi de cele două Judecătorii din municipiul Giurgiu şi din oraşul Bolintin.

www.agerpres.ro

Verifica si

MIGRANT ILEGAL, ASCUNS PRINTRE PROFILE METALICE

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascuns într-un …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.