marți , 19 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sport / PATRONUL NICULAE, ”FOC ȘI PARĂ” DUPĂ NOUA ÎNFRÂNGERE A ASTREI

PATRONUL NICULAE, ”FOC ȘI PARĂ” DUPĂ NOUA ÎNFRÂNGERE A ASTREI

Ioan Niculae și-a desființat fotbaliștii după ce Astra Giurgiu a pierdut contra Chindiei, scor 1-2

Astra Giurgiu a pierdut, vineri seară, partida disputată pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște (scor 1-2), în etapa a 24-a a Ligii I. Eșecul l-a înfuriat pe patronul Ioan Niculae, cel care și-a acuzat fotbaliștii că au devenit delăsători și aroganți. Omul de afaceri nu crede că Astra va avea probleme ca să se califice în play-off, dar nu consideră că acest obiectiv este o performanță.

„E vorba de prostie și de îngâmfare. Jucători care n-au evoluat mai mult de 2 meciuri bine, în loc să fie cu gândul la fotbal, și-au luat-o în cap! Și cu Dinamo au zis că apare marea echipă Astra și adversarul se dă la o parte (n.r. giurgiuvenii au pierdut etapa trecută în Ștefan cel Mare, 0-2)

Cât am fost modești și am avut bun simț, am avut rezultate. Acum, echipa e dezlânată, fără personalitate.

Nu cred că sunt probleme legate de calificarea în play-off. Până la urmă, care e problema?! Nu e nimic în play-off. Nebunia asta n-o înțeleg. Calificarea în play-off nu e nimic, singurul avantaj e că poți să joci într-o cupă europeană”, a tunat Niculae.

www.evz.ro

Verifica si

PREȘEDINTELE ASTRA GIURGIU – REACȚIE LA ȘTIRILE FALSE LEGATE DE NOUL PRIMAR ȘI SOARTA CLUBULUI GIURGIUVEAN

Clubul nostru salută declarațiile noului edil al Municipiului Giurgiu, domnul Adrian Anghelescu, potrivit cărora sportul, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.