vineri , 25 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / PNL GIURGIU: ”GUVERNUL ORBAN 2 – ACEEAȘI ECHIPĂ, CU NOI PRIORITĂȚI”

PNL GIURGIU: ”GUVERNUL ORBAN 2 – ACEEAȘI ECHIPĂ, CU NOI PRIORITĂȚI”

Luni, conducerea PNL a validat, cu unanimitate de voturi, noul guvern și programul de guvernare modificat.

Așa cum anunțase anterior, premierul Ludovic Orban vine în fața Parlamentului cu același Executiv, decizia fiind motivată de performanțele obținute de Cabinetul Orban în cele trei luni de guvernare, perioadă în care activitatea miniștrilor a fost apreciată drept excepțională de către premier.

Așadar, formula ce va fi prezentată Parlamentului este identică cu cea a guvernului demis de majoritatea PSD, în încercarea de a opri revenirea la democrație prin alegerea primarilori în două tururi.

În ceea ce privește programul de guvernare, acesta a suferit modificări, comparativ cu cel al Cabinetului Orban 1, în condițiile în care din document au fost eliminate obiectivele deja îndeplinite, introducându-se noi priorități în domenii precum accesarea fondurilor europene, dezvoltarea regională, administrație și afaceri interne, toate aceste noi obiective venind în completarea celor asumate anterior.

Printre principalele obiective, Guvernul Orban 2 a notat desfiinţarea secției speciale şi menţinerea ţintei de deficit la 3,6.

În plan politic, conducerea PNL a decis că președintele partidului, Ludovic Orban, va conduce personal campania pentru alegerile locale și parlamentare, în calitate de șef de campanie, partidul urmând să își stabilească, în scurt timp, și echipa de campanie.

PNL GIURGIU

Verifica si

PNL: ”MANIPULAREA ORDINARĂ A PSD MASCHEAZĂ DISPERAREA! EI VOR CIRC, NU AU SPRIJINIT NICIODATĂ LUPTA ÎMPOTRIVA PANDEMIEI!”

Liderii PSD Giurgiu, în frunte cu Marian Mina, încearcă să profite politic de pe urma …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.