marți , 24 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ZONA BOLINTIN, URMĂRITĂ DE ”BLESTEMUL” INCENDIILOR

ZONA BOLINTIN, URMĂRITĂ DE ”BLESTEMUL” INCENDIILOR

Două incendii, înregistrate în două zile, în urma cărora un bărbat a ajuns la spital, cu arsuri pe jumătate din corp, iar un altul a fost găsit carbonizat – este bilanțul tragic al celor mai importante evenimente din week-end înregistrate de ISU Gurgiu.

Ambele cazuri au fost la Bolintin Vale.

Primul eveniment a fost cel de sâmbătă seara, când, în jurul orei 19:25, pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul Bolintin Vale.

Potrivit reprezentanților ISU, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și în interiorul locuinței.

În imobil a fost găsit un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care prezenta arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului, motiv pentru care a fost necesară și prezența unui echipaj de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU BIF. După acordarea primului ajutor, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din București.

Duminică noapte, în jurul orei 00:35, pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal au intervenit, din nou, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință (cameră de locuit) improvizată.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la nivelul camerei, în interiorul acesteia fiind găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 63 de ani.

Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic (amplasarea necorespunzătoare a unor materiale combustibile față de sursa de încălzire).

În acest caz cercetările sunt continuate de Poliție.

Verifica si

CENTRU DE EXCELENȚĂ PENTRU ELEVII DIN JUDEȚUL GIURGIU

Inspectoratul Școlsr Județean anunță că, prin Ordinul Ministerului Educației și Cercetării, s-a aprobat  înființarea Centrului de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.