duminică , 5 aprilie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DOSAR PENAL PENTRU 50 DE LEI: A ALIMENTAT ÎN BENZINĂRIE ȘI N-A PLĂTIT…

DOSAR PENAL PENTRU 50 DE LEI: A ALIMENTAT ÎN BENZINĂRIE ȘI N-A PLĂTIT…

Un tânăr de 19 ani, din comuna Stoenești, județul Giurgiu, este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt după ce a alimentat autoturismul cu carburant dar a plecat fără să achite contravaloarea combustibilului.

Vineri, 14 februarie a.c., în jurul orei 13.10, polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Băneasa – Postul de Poliție Daia, au fost sesizați de angajatul unei stații de alimentare cu carburanți, din localitate, că o persoană necunoscută a alimentat cu combustibil autoturismul a plecat fără să plătească.

În urma sesizării și a activităților specifice desfășurate de polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Băneasa cu sprijinul polițiștilor Biroului Rutier de la Poliția Municipiului Giurgiu s-a reușit identificarea și oprirea autoturismului suspect la intrarea în municipiul Giurgiu.

Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, din comuna Stoenești, jud. Giurgiu, le-a precizat polițiștilor că a alimentat autoturismul cu combustibil în valoare de 50 lei și a plecat fără să achite contravaloarea acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Verifica si

NOI CONFISCĂRI ÎN VAMA GIURGIU…

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit aproximativ 1.400 de articole vestimentare și parfumuri, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.