vineri , 25 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / APEL DISPERAT AL UNEI FAMILII DIN GIURGIU LOVITE DE TRAGEDIE

APEL DISPERAT AL UNEI FAMILII DIN GIURGIU LOVITE DE TRAGEDIE

Ionuț Teodorescu, un tânăr giurgiuvean de 28 de ani, a murit, miercuri noapte, într-un spital din Spania, unde făcea chimioterapie.

El fusese diagnosticat cu cancer și era sub tratatment, de doi ani. În urmă cu doar o lună, tânărul se cununa cu soția sa și, în același timp, își boteza bebelușul, după care pleca înapoi la spitalul din Spania. În ultimele două săptămâni, starea sa s-a înrăutățit, fiind operat de mai multe ori, și, din păcate, miercuri noapte, trupul i-a cedat, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l salva.

În urma sa au rămas o soție și un copil de numai cinci luni, iar familia este acum disperată, pentru că nu are bani pentru a-i repatria trupul neînsuflețit

De aceea, se face apel către toți oamenii de bine ce pot ajuta în aceste momente tragice, donând sume oricât de mici în contul RO73 RNCB 0857 1426 5996 0001, deschis la BCR, pe numele Teodorescu Camelia Ana Maria.

Puteți ajuta și prin distribuirea acestei postări, astfel încât situația acestei familii să fie cunoscută de cât mai multe persoane.

Dumnezeu să-l ierte şi să fie alături de familia lui în această grea încercare!

Verifica si

INCENDIU DE PROPORȚII ȘI MUNIȚIE NEEXPLODATĂ ÎN PĂDUREA DE LA MIHAI BRAVU – SCENARIUL UNUI EXERCIȚIU ISU

Folosirea focului deschis în pădure sau pe terenurile agricole, fără respectarea prevederilor legale și adoptarea …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.