joi , 2 aprilie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / INCEDIILE DE VEGETAȚIE ȘI CELE ALE UNOR MAȘINI – PRINCIPALELE INTERVENȚII ALE POMPIERILOR

INCEDIILE DE VEGETAȚIE ȘI CELE ALE UNOR MAȘINI – PRINCIPALELE INTERVENȚII ALE POMPIERILOR

În perioada 21-23.02.2020, pompierii giurgiuveni au fost prezenți la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență produse la nivel local.

Misiunile gestionate de pompieri au vizat:

-23.02.2020: stingerea a patru incendii de vegetație în localitățile Malu Spart, Poșta și Dealu. Au intervenit pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca, Gărzilor de Intervenție Roata de Jos și Mihăilești. În urma incendiilor au ars aproximativ 5.000 mp vegetație uscată.

Cauza probabilă a producerii incendiilor: foc deschis în spații deschise.

  • 02.2020: stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în localitatea Drăgănescu. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești. Conducătorul auto a observant că iese fum de la motor și a oprit mașina, solicitând sprijinul pompierilor. În urma incendiului a ars compartimentul motor al autoturismului.

Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

  • 02.2020: stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în localitatea Mogoșești. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de LucruCălugăreni. Conducătorul auto, care efectua serviciul de pază, a ieșit la timp din autoturism și a încercat să stingă incendiul până la sosirea pompierilor. În urma incendiului au ars compartimentul motor, roțile și ușile din față, bordul, parbrizul și, parțial, scaunele față.

Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

  • 02.2020: stingerea unui incendiu izbucnit în cabina unui autocamion, în localitatea Prundu. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Greaca. Șoferul tirului a ieșit la timp din cabină și a așteptat intervenția pompierilor. La sosirea echipajului, ardea cabina, iar incendiul se manifesta cu degajare mare de fum.

Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

  • Acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD pentru un număr de 32 de persoane.

 

Compartimentul Informare și Relații Publice ISU Giurgiu

Verifica si

PRIMELE DATE OFICIALE ÎN JUDEȚUL GIURGIU: 19 PACIENȚI CONFIRMAȚI CU CORONAVIRUS!

  Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.