sâmbătă , 31 iulie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sport / ASCUNȘI PRINTRE PIESE AUTO, SPRE VISUL OCCIDENTAL…

ASCUNȘI PRINTRE PIESE AUTO, SPRE VISUL OCCIDENTAL…

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascunși într-un camion încărcat cu piese auto, doi cetățeni afgani care intenţionau să intre ilegal în România.

În data 05.03.2020, în jurul orei 08.45, în Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca Man, înmatriculat în România, un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto, din Turcia pentru o societate din România.

Procedând la verificarea mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au observat că prelata semiremorcii este secționată și lipită, fapt pentru care s-a procedat la deschiderea compartimentului de marfă.

În urma controlului amănunţit, printre marfa transportată, au fost descoperite ascunse două persoane de sex masculin, care nu deţineau documente de identitate.

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi bărbați sunt cetățeni din Afganistan, în vârstă de 33, respectiv 38 de ani. Aceștia au declarat că s-au urcat în semiremorca autocamionului fără știrea șoferului, într-o parcare din Bulgaria. Totodată, cei doi au mai menționat faptul că au recurs la această metodă deoarece intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţenilor afgani, iar conform protocolului româno – bulgar aceştia au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Agent șef adjunct de poliție Cocoru Alina

Verifica si

TURNEU NAȚIONAL DE TENIS DE CÂMP LA GIURGIU

Autoritățile giurgiuvene bat palma pentru susținerea sportului – anunță Primăria Giurgiu, pe pagina oficială, explicând …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.