miercuri , 21 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / CJSU – PRIMELE MĂSURI DUPĂ SUSPICIUNEA DE CORONAVIRUS ÎN GIURGIU

CJSU – PRIMELE MĂSURI DUPĂ SUSPICIUNEA DE CORONAVIRUS ÎN GIURGIU

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit în această seară, în ședință extraordinară, pentru adoptarea unor măsuri în vederea prevenirii infectării / propagării infecției cu noul coronavirus, în urma cazului semnalat în cursul acestei zile, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Giurgiu.

În cadrul ședinței, s-a stabilit următoarele:

  1. Adoptarea măsurii de testare și izolare la domiciliu pentru familia, colegii de serviciu, participanții la seminarul desfășurat în municipiul Giurgiu în perioada 23.02 – 24.02.2020, precum și a altor persoane cu care a intrat în contact, în cazul în care rezultatul la testul efectuat persoanei în cauză va fi pozitiv. În acest sens, Direcția de Sănătate Giurgiu a demarat ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor care au intrat în contact cu femeia de 39 de ani.
  2. Interzicerea desfășurării în spațiul public a tuturor evenimentelor la care numărul participanților este  mai  mic de 1.000 de persoane, pe raza județului Giurgiu (n.red: evenimentele cu mai mult de 1.000 participanți sunt, deja, interzise, de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, ceea ce înseamnă că la Giurigu este interzis ORICE eveniment public)

În urma primirii rezultatelor vom reveni cu precizări.

 

 

P R E F E C T,

 

 Aneta MATEI

Verifica si

ATENȚIE, ȘOFERI: TRAFIC RESTRICȚIONAT ÎNTR-O ZONĂ DIN ORAȘ, TIMP DE O SĂPTĂMÂNĂ

Primăria Giurgiu anunță că în data de 12 octombrie vor fi demarate lucrările de “Modernizare …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.