duminică , 5 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / A FĂCUT SCANDAL ȘI S-A ALES CU… O PERECHE DE CĂTUȘE

A FĂCUT SCANDAL ȘI S-A ALES CU… O PERECHE DE CĂTUȘE

”Eroul” este un tânăr de 28 de ani, iar întâmplarea s-a petrecut luni după-amiază, în cartierul Tineretului:

”În această după-amiază, in jurul orei 17.00, polițiștii giurgiuveni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, un tanar de 28 de ani, din municipiu, care provoca scandal în fața unui bloc.

Ajunsi la fata locului, polițiștii au încercat să îl liniștească, însă acesta a continuat să fie agitat si să faca scandal, devenind agresiv verbal cu polițiștii, adresandu-le înjurii acestora.

Astfel, polițiștii au procedat la imobilizarea si încatusarea acestuia, la fata locului fiind solicitată si o ambulanță.

Tânărul a fost condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Persoana in cauza se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, tânărul în cauza a fost sancționat contravențional conform OUG 1/1999 cu amendă în valoare de 1.000 de lei si conform Legii Nr. 61/1991 pentru tulburarea liniștii si ordinii publice, dar și pentru înjurii aduse polițiștilor, cu amendă în valoare de 800 de lei” – explică reprezentanții Poliției Giurgiu.

Imagine: foto Arcanu

Verifica si

CORONAVIRUS, 3 IULIE: UN CAZ NOU ȘI UN DECES, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE, ÎN JUDEȚ

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.