duminică , 5 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / PNL GIURGIU: ”SPRIJINIREA SPITALELOR ESTE PRIORITATEA NUMĂRUL UNU!”

PNL GIURGIU: ”SPRIJINIREA SPITALELOR ESTE PRIORITATEA NUMĂRUL UNU!”

Sprijinirea spitalelor a devenit prioritatea numărul unu pentru noi toți. Vedem cu toții în aceste momente nevoile stringente ale sistemului medical, ale celor aflați în prima linie a luptei cu pandemia.

Eforturi conjugate s-au făcut și se fac în continuare și pentru susținerea Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Peste 10,033 miloane de lei a alocat astăzi Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, pentru sponsorizarea unui număr de șapte instituții medicale cu unități de primiri urgențe, printre care si Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, care va primi suma de 1.500.000.

Demersurile au fost susținute atât de europarlamentarul Dan Motreanu, cât și de deputații Alexandru Andrei și Toma Petcu, care au declarat nu o dată că doar uniți într-un efort comun și dând dovadă de responsabilitate putem depăși situația creată de pandemie și ne putem întoarce la normalul vieții de zi cu zi.

“Stim că e mare nevoie de echipamente de primă urgență, echipamente de protecție, materiale de curățenie, echipamente sanitare, dezinfectanți și alte obiecte esențiale folosite în scopul protejării pacienților și în egală măsură a personalului medical din spitalul județean.

În contextul acestei situații epidemiologice, când presiunea pe sistemul sanitar este foarte mare, suntem conștienți si de faptul ca Giurgiu este județ de frontieră și, fiind tranzitat de foarte multi cetățeni, e important să luăm măsuri suplimentare pentru a ține sub control situația.

Demersul celor de la Hidroelectrica nu este unul singular, el vine în completarea măsurilor luate la nivel național și județean.

România va putea accesa 350 de milioane de euro din fonduri europene pentru decontarea echipamentelor medicale pe care le vor procura Ministerul Sănătăţii, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, unităţile sanitare sau autorităţile publice locale. Pe lângă ventilatoare, sisteme de monitorizare, injectomate, Guvernul României prin Ministerul Fondurilor Europene va asigura inclusiv decontarea echipamentelor de protecție necesare personalului medical: de la mănuşi, combinezoane, până la măști și dezinfectanţi, echipamente si materiale indispensabile”, a declarat președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu.

PNL GIURGIU

Verifica si

EURODEPUTATUL DAN MOTREANU, PREȘEDINTELE PNL GIURGIU: ”PLĂȚILE DIRECTE TREBUIE MENȚINUTE LA ACELAȘI NIVEL, PENTRU TOȚI FERMIERII!”

„❗️Plățile directe trebuie menținute la același nivel pentru toți fermierii, chiar și în lipsa diversificării …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.