miercuri , 25 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / NOI CONFISCĂRI ÎN VAMA GIURGIU…

NOI CONFISCĂRI ÎN VAMA GIURGIU…

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit aproximativ 1.400 de articole vestimentare și parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetățean româna încercat să le introducă ilegal în țară.

 În data de 03.04.2020, la ora 04.35, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un autocar care efectua curse de transport persoane pe ruta Turcia România.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul autocarului, sub scaune, în mai multe pungi de plastic, cantitatea totală de 1373 articole vestimentare și parfumuri,susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că posesorul bunurilor este un cetățean român, în vârstă de 40 de ani. Acesta a declarat că intenționa să comercializeze produsele  și nu deținea documente de proveniență pentru acestea.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 214.600 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit. b din Legea 84/1998, cu modificările și completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Agent șef adjunct de poliție Cocoru Alina

Verifica si

CENTRU DE EXCELENȚĂ PENTRU ELEVII DIN JUDEȚUL GIURGIU

Inspectoratul Școlsr Județean anunță că, prin Ordinul Ministerului Educației și Cercetării, s-a aprobat  înființarea Centrului de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.