miercuri , 4 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sport / ASTRA GIURGIU, ÎN CENTRUL UNUI NOU SCANDAL. CONDUCEREA CLUBULUI, ACUZATĂ DE ȘANTAJ

ASTRA GIURGIU, ÎN CENTRUL UNUI NOU SCANDAL. CONDUCEREA CLUBULUI, ACUZATĂ DE ȘANTAJ

Sindicatul jucătorilor profesioniști din toată lumea (FIFPRO) a reacționat după ce a aflat de situația în care au fost puși jucătorii trupei din Giurgiu. 

Conducerea fostei campioane a apelat la un șantaj în ceea ce privește restanțele pe care le au Budescu & Co. Astfel, șefii giurgiuvenilor condiționau achitarea lor de semnarea unui document prin care fotbaliștii să fie de acord cu înjumătățirea veniturilor lor pentru următoarele nouă luni. Adică pentru perioada ianuarie-septembrie 2020. Deci, inclusiv cele două salarii restante ar trebui plătite doar într-un procent de 50 %!

“FIFPRO consideră ilegală și imorală decizia Astrei de a le propune jucătorilor reduceri salariale pe o perioadă de 9 luni, în timp ce oferă plata la jumătate a salariilor pe care nici nu le-a achitat. Acest abuz nu poate și nu va fi tolerat.

Situația de la Astra vine dupa alte știri din România care anunță că unele cluburi au băgat jucătorii “nedoriți” în șomaj tehnic. FIFPRO și AFAN (sindicatul național al jucătorilor) vor continua să-i susțină pe jucătorii din România”, a fost reacția sindicatului într-o postare pe contul său oficial de pe o rețea de socializare.

www.realitateasportiva.net

Verifica si

TURNEU NAȚIONAL DE TENIS DE CÂMP LA GIURGIU

Autoritățile giurgiuvene bat palma pentru susținerea sportului – anunță Primăria Giurgiu, pe pagina oficială, explicând …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.