joi , 9 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / ÎNCĂ UN INCIDENT SÂNGEROS LA GIURGIU: UN AVOCAT A ATACAT CU MACETA UN CURIER

ÎNCĂ UN INCIDENT SÂNGEROS LA GIURGIU: UN AVOCAT A ATACAT CU MACETA UN CURIER

Un avocat din Giurgiu a fost reținut, iar procurorii cer arestarea sa preventivă, după ce, pe fondul unor discuții contradictoriu, a lovit de mai multe ori cu maceta un tânăr de 26 de ani, provocându-i răni grave. Avocatul, care profesează mai mult în Bolintin Vale, a atacat cu maceta un livrator de pizza de la una dintre firmele de profil din municipiu, evenimentul petrecându-se chiar în apropierea cabinetului său.

Potrivit unui comunicat transmis marți de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, un avocat din Giurgiu a agresat un tânăr de 26 de ani, luni seara, în oraș, într-un spațiu public, pe fondul unor discuții contradictorii.

„Inculpatul, avocat în cadrul Baroului Giurgiu, prin utilizarea unui cuțit de vânătoare, de tip macetă, a aplicat mai multe lovituri în mod repetat, unui bărbat în vârstă de 26 de ani, fiind vizate zone vitale ale acestuia, una dintre lovituri cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice în zona umărului drept”, spun procurorii.

Avocatul a fost reținut, iar procurorii cer arestarea lui preventivă pentru tentativă de omor.

„În dosarul penal nr. 225/P/2020 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București se efectuează urmărirea penală față de o persoană de sex masculin, avocat în cadrul Baroului Giurgiu, pentru tentativă la infracțiunea de omor, prevăzută de art. 32 alin. 1 C.P raportat la art. 188 alin 1 C.p.cu aplicare art. 41 C.P. și art. 43 alin. 5 C.p, și infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, prevăzută de art. 371 C.p.cu aplicare art. 41 C.p, și art. 43 alin. 5 C.p. ambele cu aplicare art. 38 alin. 1 C.p., reținându-se, totodată starea de recidivă post-condamnatorie. În fapt, în ziua de 13 aprilie, în jurul orelor 17,00 – 17,30, în municipiul Giurgiu, în loc public, pe fondul unei discuții contradictorii, inculpatul, avocat în cadrul Baroului Giurgiu, prin utilizarea unui cuțit de vânătoare, de tip macetă, a aplicat în mod repetat, mai multe lovituri persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 26 de ani, fiind vizate zone vitale ale acestuia, una dintre lovituri cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice în zona umărului drept.

De asemenea, în aceleași împrejurări, inculpatul a proferat amenințări la adresa persoanelor prezente la locul faptei, acțiunea acestuia fiind de natură a tulbura ordinea și linștea publică.

Față de inculpat, procurorul din cadrul parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a dispus măsura reținerii pe o durată de 24 de ore și a sesizat Curtea de Apel București cu propunerea de arestare preventivă”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

www.stiripesurse.ro

Verifica si

O TÂNĂRĂ DIN HERĂŞTI UCISĂ DE CONCUBIN, DIN GELOZIE

În după-amiază zilei de 2 iunie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.