joi , 28 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / IZOLAREA CREȘTE NUMĂRUL CAZURILOR DE VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE. DOUĂ CAZURI, ÎN DOAR CÂTEVA ORE, LA GIURGIU

IZOLAREA CREȘTE NUMĂRUL CAZURILOR DE VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE. DOUĂ CAZURI, ÎN DOAR CÂTEVA ORE, LA GIURGIU

La data de 18 aprilie a.c., ora 17.00, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112, de către o tânără de 26 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că bunica sa a fost agresată de către fiul său.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au stabilit faptul  că în data de 18 aprilie a.c., în jurul orei orele 16.30, bărbatul în cauză, de 45 de ani, din municipiul Giurgiu, pe fondul consumului de alcool, a provocat un scandal în locuință spărgând mai multe pahare și răsturnând o masă.

La intervenția membrilor familiei, acesta i-a amenințat cu un cuțit, apoi a lovit-o cu pumnul de mai multe ori în piept pe mama sa, o femeie de 73 de ani.

În baza celor constatate, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu prin care s-a dispus evacuarea acestuia din locuință, având obligația de a păstra o distanță de 100 de metri de locuință.

Cu toate că, pe numele acestuia a fost emis ordin de protecție provizoriu, în jurul orei 23.25, bărbatul în cauză a revenit la adresa din municipiul Giurgiu, ocazie cu care, membrii familiei au sesizat din nou organele de poliție prin S.N.U.A.U. 112.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecție provizoriu, a oricăreia dintre măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

La doar câteva ore, o altă femeie din Giurgiu era victima violenței în familie:

”La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 22.10, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o tânără din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că mama a fost agresată fizic de concubinul său.

În temeiul sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fața locului, unde a fost identificată o tânără de 36 de ani, care a declarat faptul că în timp ce se afla la domiciliu a fost agresată fizic de către concubinul său, fiind lovită cu pumnul în zona feței.

Astfel, a fost întocmit chestionarul de evaluare a riscului conform Ordinului MAI nr. 146/11.12.2018 privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică de către polițiști, ocazie cu care a fost emis ordin de protecție provizoriu.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.”

 

Verifica si

2020 – BILANȚ LA BIROUL PENTRU IMIGRĂRI GIURGIU

În cursul anului 2020, polițiștii Biroului pentru Imigrări al județului Giurgiu au asigurat managementul șederii …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.