joi , 28 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ÎNCEP INCENDIILE DE VEGETAȚIE. PESTE 50 DE HECTARE DE TEREN AU ARS, ÎN NUMAI CÂTEVA ORE, ÎN JUDEȚ

ÎNCEP INCENDIILE DE VEGETAȚIE. PESTE 50 DE HECTARE DE TEREN AU ARS, ÎN NUMAI CÂTEVA ORE, ÎN JUDEȚ

Peste 50 de ha de vegetație uscată, lăstăriș și resturi menajere au ars, în ultimele ore, în județul Giurgiu. Izvoru (50 ha), Ghimpați (două ha), Adunații Copăceni (un ha) șiLetcaNouă (un ha) sunt localitățile în care a fost necesară intervenția pompierilor din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzilor de Intervenție Mihăilești și Roata de Jos pentru stingerea acestor incendii.

Suprafața cea mai mare a ars în localitatea Izvoru – 50 de hectare de vegetație uscată și lăstăriș. Incendiul a fost stins după aproximativ două ore, timp în care au acționat o autospecială de stingere cu apă și spumă și un autocamion de intervenție.

Cauza probabilă a incendiilor a fost focul deschis.

De la începutul anului, pentru nerespectarea regulilor şi a măsurilor de apărare împotriva incendiilor în urma folosirii focului deschis pentru arderea miriştilor, a vegetaţiei uscate şi a resturilor vegetale, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 lei. În anul 2019, pentru fapte similare au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.500 lei.

Compartimentul Informare și Relații Publice ISU Giurgiu

Verifica si

2020 – BILANȚ LA BIROUL PENTRU IMIGRĂRI GIURGIU

În cursul anului 2020, polițiștii Biroului pentru Imigrări al județului Giurgiu au asigurat managementul șederii …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.