miercuri , 27 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ȘEFII CNAIR, ÎN INSPECȚIE PE ȘANTIERELE DIN JUDEȚUL GIURGIU. VIZATE: PODUL DE LA ADUNAȚII COPĂCENI ȘI VAMA GIURGIU (VIDEO)

ȘEFII CNAIR, ÎN INSPECȚIE PE ȘANTIERELE DIN JUDEȚUL GIURGIU. VIZATE: PODUL DE LA ADUNAȚII COPĂCENI ȘI VAMA GIURGIU (VIDEO)

CNAIR anunță într-un comunicat de presă:

”Joi, 23.04.2020, Ionel Scrioşteanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, împreună cu Directorul General Adjunct al CNAIR, Ovidiu Barbier, au inspectat şantierul Podului peste Argeş de la Adunaţii Copăceni.

Oficialii au explicat reprezentanţilor constructorului că în acest moment nu mai există niciun impediment din partea beneficiarului şi că au tot sprijinul lor, astfel încât lucrările să se desfăşoare într-un ritm alert, pentru ca circulaţia rutieră să fie deschisă pe pod cel târziu în luna noiembrie a acestui an.

Reprezentanţii constructorului au dat asigurări că dispun de toate resursele necesare pentru a finaliza lucrarea în termen.

Muncitorii de pe pod execută în prezent lucrări de demolare a placii de suprabetonare, aceasta fiind demolată în proportie de 70%. După demolarea placii vor fi sudati conectorii, sablat şi vopsit tablierul metalic şi montate dalele prefabricate, mai întâi în zona pilelor şi apoi pe întreaga suprafaţa a podului.

Inspecţia celor doi oficiali a continuat şi la lucrările de reparaţii ale dalelor de beton de la ACI Giurgiu. Aceste lucrări sunt necesare pentru descongestionarea traficului rutier din Vama Giurgiu prin redirecţionarea traficului greu din puctul de frontieră. Constructorul a dat asigurări că lucrările vor fi finalizate cel târziu la sfârşitul lunii mai anul curent.

Imagini de la aceste inspecţii sunt disponibile pe pagina de facebook a CNAIR, https://www.facebook.com/cnadnr/.

 

 

Inspecții pe șantiere

Inspecții pe șantiereJoi, 23.04.2020, Ionel Scrioşteanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, împreună cu Directorul General Adjunct al CNAIR, Ovidiu Barbier, au inspectat șantierul Podului peste Argeș de la Adunații Copăceni.http://cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/inspec%C8%9Bii-pe-%C8%99antiere

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Joi, 23 aprilie 2020

Verifica si

CE ASCUNDE SPITALUL JUDEȚEAN ȘI DE CÂND?

O descoperire interesantă a fost făcută de președintele CJ, Dumitru Beianu, la Spitalul Județean. Despre …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.