luni , 19 aprilie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PREFECTURA GIURGIU – PUNCT DE VEDERE OFICIAL DESPRE INCIDENTUL DE LA BOLINTIN

PREFECTURA GIURGIU – PUNCT DE VEDERE OFICIAL DESPRE INCIDENTUL DE LA BOLINTIN

În referire la evenimentul din data de 18.04.2020, în care a fost implicat șeful Poliției Bolintin Vale, Instituţia Prefectului Județul Giurgiu dezavuează un astfel de comportament din partea organelor de poliție.

Toate acțiunile ce țin de competența organelor de poliție trebuie să se desfășoare în limita legii, iar legislația în vigoare trebuie respectată de orice cetățean, fără niciun fel de discriminare.

Domnul ministru Marcel Vela, într-o comunicare publică, a prezentat măsurile dispuse cu privire la acest incident:  ”A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu pentru purtarea abuzivă a șefului Poliției Orașului Bolintin Vale și este în curs ancheta penală; șeful Poliției Orașului Bolintin Vale a fost destituit din funcție de Inspectorul Șef al Inspectoratului Județean de  Poliție Giurgiu; la IPJ Giurgiu este în desfășurare un control dispus de conducerea Inspectoratului General al Poliției Române. Orice abuz va fi sancționat administrativ și sesizat penal, susținând toate demersurile din ancheta procurorilor”.

Le mulțumim organelor de poliție pentru modul eficient și profesionist în care își exercită atribuțiile (cu excepția incidentului menționat la începutul comunicatului), acțiunile dumnealor fiind extrem de importante, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus. Le încurajăm, totodată, să își continue activitatea în conformitate cu prevederile legale, fără a face exces de autoritatea cu care au fost învestite.

Transmitem cetățenilor să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile Ordonanțelor Militare în vigoare, pentru că numai în acest fel putem trece cu toții, cu bine, peste această grea încercare.

 

PREFECT,

ANETA MATEI

Verifica si

FAMILIILE TINERILOR RĂNIȚI ÎN ACCIDENTUL DE LA COMASCA, SPRIJINITE DE CONSILIUL JUDEȚEAN

Doi din cei patru tineri răniți în accidentul de la Comasca au murit, din păcate, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.