miercuri , 8 iulie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ”GĂINARI” PRINȘI DE POLIȚIE ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI DIN JUDEȚ

”GĂINARI” PRINȘI DE POLIȚIE ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI DIN JUDEȚ

  • La data de 4 mai a.c., ora  14.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.8 Roata de Jos au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din localitatea Vadu Lat, județul Giurgiu, cu privire la faptul că locuința vecinului său, situată în localitatea Vadu Lat, a fost spartă.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care a fost identificat apelantul care a declarat faptul că în ziua de 4 mai a.c., ora 13.00, a observat că fereastra de la locuință este spartă.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că din locuință au fost sustrase 2 televizoare, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 2000 lei.

 

  • La data de 6 mai a.c., în urma activităților desfășurate de către organele de poliție au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind doi tineri de 17 ani, ambii din comuna Bucșani, județul Giurgiu.

Bunurile în cauză au fost recuperate și predate proprietarului.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  • La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bolintin Deal au fost sesizați de către un bărbat de 63 de ani, cu privire la faptul că în perioada 27-28.04.2020, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinței telefonul mobil, fiindu-i creat un prejudiciu de 500 lei.

Astfel, în urma activităților desfășurate de către organele de poliție, a fost identificată persoana care a sustras telefonul mobil, ca fiind un bărbat de 32 de ani, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu.

Telefonul mobil a fost recuperat și predat proprietarului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Ordonanțelor Militare, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

  • La data de 6 mai a.c., în jurul orei 16.30, și polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați de către un bărbat din comuna Slobozia, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în ziua de 5 mai a.c., i-a fost sustrasă din locuință suma de 350 lei și o pereche de pantofi sport.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la adresa indicată, ocazie cu care a fost identificat apelantul, care a declarat faptul că în ziua de 5 mai a.c., s-a deplasat pe raza municipiului Giurgiu, în interes profesional, revenind la domiciliu în jurul orei 18.30. Ulterior, acesta s-a deplasat la cumpărături, la un magazin aflat pe raza comunei, fără a asigura ușa de la intrare sau poarta curții locuinței.

În jurul orelor 21.30, a observat faptul că din camera sa i-a fost sustrasă suma de 350 lei, precum și o pereche de pantofi sport aflați în fața ușii de la intrare.

În urma investigațiilor efectuate a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un tânăr 22 de ani, din localitatea Slobozia, județul Giurgiu.

Bunurile în cauză au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Verifica si

6 IULIE: 16 TESTE, UN CAZ NOU CONFIRMAT ÎN ULTIMELE 24 DE ORE ÎN JUDEŢ

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.