miercuri , 21 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sport / CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL, CONDUS DE UN SPORTIV DE PERFORMANȚĂ: VIORICA ȚIGĂU

CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL, CONDUS DE UN SPORTIV DE PERFORMANȚĂ: VIORICA ȚIGĂU

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe a emis, zilele trecute, un ordin prin care la conducerea CSM Giurgiu este numit un nou director. Este vorba despre cunoscuta atletă Viorica Țigău. Ea o înlocuiește la conducerea CSM pe Cristina Bălan (consilier județean PSD), al cărei mandat a expirat.

Numele Vioricăi Țigău este binecunoscut în lumea sportivă din Giurgiu și, în special, în rândul atleților, Viorica Țigău practicând acest sport de ani buni, cu performanțe remarcabile.

Astfel, noul director al CSM  a participat la trei editii ale Jocurilor Olimpice la atletism. A castigat medalia de bronz la heptatlon la mondialul de juniori in 1998 și a reprezentat Romania la lungime la Jocurile Olimpice din 2000, 2008 si 2012.

Puțini sunt, însă, cei care știu că, înainte de atletism, Viorica Țigău a practicat bob – și nu la nivel de amatori – câștigând, alături de Maria Spirescu, titlul mondial la U23, în 2005.

Prin numirea ministrului Tineretului și Sportului, CSM Giurgiu are acum la conducere un sportiv de performanță, giurgiuvean, care cunoaște, din interior, toate problemele cu care se confruntă sportivii, în general și care, cu siguranță, va încerca să le rezolve.

 

Verifica si

FOTBALUL REVINE! ASTRA GIURGIU – PRIMA PARTIDĂ, ÎN 13 IUNIE

Pagina oficială a clubului Astra Giurgiu a publicat următorul anunț: ”Fotbalul se întoarce, după 3 …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.