miercuri , 4 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ÎNCĂ O MAȘINĂ ARSĂ PE ȘOSELELE DIN JUDEȚ

ÎNCĂ O MAȘINĂ ARSĂ PE ȘOSELELE DIN JUDEȚ

O autoutilitară a ars în noaptea de miercuri spre joi în localitatea Buturugeni, judeţul Giurgiu, din cauza unui scurtcircuit electric, pentru stingerea incendiului acţionând pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti.

„Azi-noapte (miercuri – n.r.) am fost anunţaţi prin 112 despre faptul că în localitatea Buturugeni se manifestă un incendiu la o autoutilitară. Şoferul a observat că are probleme la electromotor atunci când a ajuns acasă şi a vrut să parcheze autovehiculul şi a anunţat pompierii atunci când a observat că din cabină începe să iasă fum. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă”, a declarat joi, presei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă Giurgiu, Nicoleta Beianu.

În urma incendiului a ars cabina autoutilitarei, iar parbrizul s-a spart. Din cercetările efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un scurtcircuit electric la motor a fost cauza probabilă a producerii incendiului.

Acesta este al doilea incendiu la un autovehicul înregistrat în ultimele 24 de ore pe raza judeţului Giurgiu după ce miercuri după-amiază un alt camion a ars pe DN 6 în dreptul localităţii Naipu, tot de la un scurtcircuit electric.

www.agerpres.ro

Verifica si

INCENDIILE DE VEGETAȚIE ÎNCEP SĂ FACĂ ȘI VICTIME UMANE: BĂRBAT SALVAT DE POMPIERI DIN MIJLOCUL FLĂCĂRILOR, PE UN CÂMP

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor şi …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.