joi , 1 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PROXENET GIURGIUVEAN, ÎN ARESTUL POLIȚIEI, DUPĂ CE NU A RESPECTAT CONDIȚIILE ARESTULUI LA DOMICILIU

PROXENET GIURGIUVEAN, ÎN ARESTUL POLIȚIEI, DUPĂ CE NU A RESPECTAT CONDIȚIILE ARESTULUI LA DOMICILIU

La data de 13 februarie a.c., Curtea de Apel București a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv, cu măsura arestului la domiciliu față de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Giurgiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și constituirea unui grup infracțional.

Pe perioada arestului la domiciliu, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu au efectuat mai multe acțiuni punctuale cu privire la respectarea obligațiilor dispuse de instanța de judecată în ceea ce privește modul executării măsurii preventive a arestului la domiciliu.

În acest sens, s-a constatat că bărbatul a încălcat obligațiile ce îi reveneau cu privire la respectarea itinerariului de deplasare, fapt pentru care, Tribunalul Giurgiu a procedat la înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive, fiind emis mandatul de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

În baza mandatului s-a procedat la arestarea persoanei în cauză și depunerea acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu.

Verifica si

POLIȚIA GIURGIU – DECLARAȚIE DE PRESĂ: 44 DE SESIZĂRI PRIMITE DE LA ÎNCEPUTUL ZILEI DE VOTARE

Cu trei ore înainte de închiderea urnelor, Poliția Giurgiu a făcut public bilanțul incidentelor electorale …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.