luni , 30 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / REȚEA DE TRAFIC DE MINORI, DESTRUCTURATĂ DE POLIȚIA GIURGIU

REȚEA DE TRAFIC DE MINORI, DESTRUCTURATĂ DE POLIȚIA GIURGIU

În urma a 8 percheziții efectuate în Giurgiu, a fost destructurată o grupare infracțională bănuită specializată în trafic de minori.

Polițiștii din cadrul B.C.C.O. București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu, cu sprijinul Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane – B.C.C.O. București, au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de minori.

Din cercetările efectuate până în prezent, există suspiciunea rezonabilă că persoanele bănuite ar fi recrutat, în vederea exploatării, sau au ar fi exploatat sexual, prin obligarea la practicarea prostituției, mai multe fete minore.

Astfel, la data de 2 iulie a.c., au fost desfășurate 8 percheziții domiciliare la membrii grupării, în județul Giurgiu. La locuințele acestora au fost identificate și ridicate un pistol airsoft, calibrul 6mm., mai multe cartele SIM, o macetă, substanțe vegetale susceptibile a fi droguri și mai multe telefoane mobile și tablete, bunuri susceptibile a fi folosite în activitatea infracțională.

Față de două persoane, procurorul de caz D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. De asemenea, activitățile s-au desfășurat cu sprijinul S.T.P.F. Giurgiu și I.J.J. Giurgiu.. Giurgiu.

Verifica si

DOAR LA GIURGIU! PULOVERELE SFINȚITE – ”PROTECȚIE 100% CONTRA COVID!”

Un mesaj postat de o tanara pe un grup de Facebook din Giurgiu dezvaluie cat de credule …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.