luni , 30 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / NEA NAE, ”VRĂJITORUL DIN OZ” – VARIANTA BOLINTIN

NEA NAE, ”VRĂJITORUL DIN OZ” – VARIANTA BOLINTIN

Văzându-se bine ”parcat” la Curtea de Conturi, nea Nae a pornit – ca de obicei, în prag de alegeri – în periplu pe la primarii din județ. Nu ca să-i întrebe ce probleme au, ori ca să încerce să le dea – măcar în al doisprezecelea ceas, o mână de ajutor – ci ca să recurgă la amenințări.

În lipsă de argumente, văzând „hemoragia” ce a lovit PSD-ul în ultima perioadă, nea Nae încearcă să țină primarii aproape cu… gogoși!

Gogoși de genul prieteniei cu anumiți procurori DIICOT și DNA, ori al zvonului că, la parlamentare, pe listele PSD va fi soția unui important șef DIICOT și, prin urmare, apelul către primari este ”cine mișcă-n front va avea de suferit”.

Pe măsură ce trece timpul și alegerile se apropie – iar primarii ies din pluton în număr tot mai mare – se intensifică și atacurile, așa că nu ar fi de mirare ca mâine-poimâine, nea Nea să spună vreunui edil că și firma En Electric (firmă ce a ”luat” toate lucrările de la Consiliul Județean și pentru care, atunci când nu reușea să câștige legal, se anula licitația…) este, de fapt, a ”serviciilor” ori a vreunui procuror DIICOT sau DNA…

Doar că, hârșiți prin politica giurgiuveană, primarii ”l-au mirosit” demult pe nea Nae și nu mai dau doi bani nici pe promisiuni, nici pe amenințări.

Vorba unuia din edilii giurgiuveni: „Al drac` nea Nae! Vrăjitor de meserie…”

Verifica si

DE CE AU BOICOTAT LIBERALII ȘEDINȚA SENATULUI ȘI CE SCOPURI ASCUNSE AVEA, DE FAPT, PSD?

Explicația vine din partea reprezentanților PNL, care vin cu argumente, într-o postare pe pagina oficială …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.