miercuri , 21 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / „S-AU DAT” AMERICANI CA SĂ TREACĂ GRANIŢA…

„S-AU DAT” AMERICANI CA SĂ TREACĂ GRANIŢA…

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu – judeţul Giurgiu au depistat patru persoane de sex masculin, care au încercat să intre ilegal în România, declarând că sunt cetățeni americani.

În data de 15.07.2020, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu rutier – I.T.P.F. Giurgiu, s-au prezentat pe sensul de intrare în țară, călătorind ca pasageri într-un microbuz înmatriculat în Bulgaria, patru de sex masculin, care nu au prezentat la controlul de frontieră documente de identitate, declarând că sunt cetățeni americani dar și-au pierdut documentele în Burgas – Bulgaria.

În urma verificărilor specifice și a discuțiilor cu aceștia, s-a stabilit că sunt cetățeni afgani, cu vârste cuprinse între 21 și 25 ani și au ajuns în Bulgaria călătorind pe Marea Neagră cu un vapor, din Turcia până în localitatea Burgas – Bulgaria.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, acestea au fost preluate de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Societatea de transport a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 32.000 lei, conform art. 135, alin. 1, lit. d din O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în România.

 Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

 Subcomisar de poliție Butoi Iuliana

Verifica si

A ÎNCEPUT PERIOADA DEPUNERII CERERILOR PENTRU AJUTOARE DE ÎNCĂLZIRE

Giurgiuvenii ale căror venituri nu depășesc 750 lei/membru de familie pot depune cereri pentru ajutoarele …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.