sâmbătă , 8 august 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / PRIMARUL MIHAI DOBRE – AFIRMAȚIE FĂRĂ ECHIVOC:  ”VOI CANDIDA DIN PARTEA PNL!”

PRIMARUL MIHAI DOBRE – AFIRMAȚIE FĂRĂ ECHIVOC:  ”VOI CANDIDA DIN PARTEA PNL!”

Ca urmare a apariției unui articol în care se afirmă că primarul de Mihăilești, Mihai Dobre, ar fi ”în tratative avansate cu PSD ” pentru o candidatură pe listele acestui partid, edilul ”împricinat” a dat o serie de declarații, prin care infirmă categoric un astfel de scenariu. Mai mult decât atât, Mihai Dobre anunță că PSD va avea, în curând, o mare supriză, aproape jumătate din primarii partidului din județ urmând să candideze pentru un nou mandat pe listele PNL!

Iată ce spune edilul din Mihăilești:

“ În articolul la care faceţi referire nu există niciun sâmbure de adevăr. Mai mult ca sigur a fost scris la comanda cuiva şi bănuiesc eu cine se ţine de astfel de măgării, care disperat că nu are nici cea mai mică şansă să câştige în oraşul Mihăileşti umblă cu astfel de manipulări ordinare, crezând că în acest fel îmi poat eaduce prejudicii de imagine.

Nu am fost şi nu sunt în nicio negociere cu PSD-ul! Ei nu au curajul să mă contacteze, iar pe mine nu mă interesează să am vreo discuţie cu ei. Ca să nu mai lăsăm loc niciunui fel de interpertări, afirm încă o dată că voi candida pentru primăria oraşului Mihăileşti din partea PNL.

Cred că în spatele acestei ”şopârle” se află Marian Mina şi consider ştirea ca făcand parte din categoria ”caterincă”.

NicIodată nu voi avea vreo discuție cu Niculae Bădălău şi cu Marian Mina! Din mai multe motive, pe care prefer să nu le comentez.

Copilul ăsta, Ion Constantin Tudose, să stea liniștit… poate să candideze liniştit de la PSD, îl las…
Foarte curând, însă, liderii PSD din Giurgiu vor avea parte de o surpriză de proporţii: între 23 şi 25 de primari PSD vor semna şi candida de la PNL!

Va fi foarte neplăcut pentru Bădălău şi Mina, nu spun neadevăruri, ştiu ce vorbesc… Mai este un pic şi gata cu PSD în judeţul Giurgiu!”

Verifica si

CLANUL BĂDĂLĂU LOVEŞTE DIN NOU….

Recenta întâlnire de la Palatul Victoria dintre o parte a primarilor giurgiuveni şi premierul Orban …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.