sâmbătă , 8 august 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / AUTOVICTIMIZAREA LUI MARIAN MINA – ”FUMIGENĂ” DE PRESĂ, MARCA PSD

AUTOVICTIMIZAREA LUI MARIAN MINA – ”FUMIGENĂ” DE PRESĂ, MARCA PSD

Intervenția la o emisiune TV națională a președintelui CJ, Marian Mina, a devenit, daj, celebră – cel puțin în spațiul on-line – Mina prezentându-se drept o ”victimă politică” a conducerii DSP și, implicit, a Prefecturii, care ar fi decis ca acesta să fie introdus în carantină, ca o măsură ” de poliție politică” – după cum se plânge Mina. Ce ”uită” el să precizeze este că, într-adevăr, a avut contact direct cu un pacient confirmat cu coronavirus: șeful ISU Giurgiu, Radu Covaci.

Acesta a fost confirmat pozitiv – și a recunoscut-o public –  în data de 23 iulie.

Ca urmare, conform legii, a fost efectuată o anchetă epidemiologică, iar contacții direcți au fost plasați în carantină. Printre aceștia se numără și șeful de la CJ, care acum se lamentează că măsura este una abuzivă și ar avea ca scop, de fapt, ”poliția politică”, în condițiile în care – spune Mina – nu ar fi avut contact cu Covaci.

Numai că cel care a furnizat informațiile despre toți contacții direcți este Radu Covaci, șeful ISU, care nu a uitat că – deși nu s-a întâlniti cu Mina în cadru oficial, la ședințele CJSU – s-a întâlnit în cadru privat, mai exact, la o terasă din municipiu, așa că era normal să îl declare pe Mina drept contact direct.

Prin urmare, lamentările publice și amenințările cu plângeri penale ale lui Mina nu au nicio bază, atâta timp cât între el și Radu Covaci a existat un contact direct, recunoscut de Covaci, iar autovictimizarea lui Mina nu este decât o nouă încercare de a câștiga capital politic.

Verifica si

CLANUL BĂDĂLĂU LOVEŞTE DIN NOU….

Recenta întâlnire de la Palatul Victoria dintre o parte a primarilor giurgiuveni şi premierul Orban …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.