sâmbătă , 8 august 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / BUCURIE MARE PENTRU MINA: POATE SĂ BAGE ÎN BUZUNARUL “PRIETENILOR” ÎNCĂ 80 DE MILIOANE DE LEI

BUCURIE MARE PENTRU MINA: POATE SĂ BAGE ÎN BUZUNARUL “PRIETENILOR” ÎNCĂ 80 DE MILIOANE DE LEI

“Reprezintă o mare bucurie pentru mine şi pentru echipa mea de la Consiliul Judeţean faptul că am reuşit să respectăm încă o promisiune făcută giurgiuvenilor! Astăzi, a fost lansat oficial proiectul privind modernizarea Drumului Judeţean 503: Giurgiu – Ghizdaru – Gara Stăneşti – Gara Chiriacu – Toporu – Limită judeţ Teleorman.

Proiectul are o valoare de aproape 80 de milioane de lei şi este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020”.

Asta anunţă, cu mare mândrie şi bucurie, Marian Mina (care a uitat de ceea ce numeşte “arestul la domiciliu” la care este obligat de autorităţi) .

Cu siguranţă, pentru Mina este o mare bucurie realizarea acestui proiect, dar nu pentru că le-ar face un bine giurgiuvenilor, ci pentru că reuşeşte să mai bage în buzunarele firmelor “clanului Bădălău” încă 80 de milioane de lei.

Asta pentru că, potrivit presei naţionale, câştigătorul licitaţiei era, deja, cunoscut cu mult timp nainte ca Mina să anunţe lansarea proiectului.

Mai exact, în urmă cu o lună, ziarul “Puterea” aborda acest subiect, cu lux de amănunte:

“Surse demne de încredere susțin că Bădălău și ”ai lui” se pregătesc de încă un tun de proporții în Giurgiu: lucrări de 70 de milioane de lei, la un proiect de reabilitare și modernizare a unui drum județean (de la Oncești la Toporu, lucrare în valoare de circa 70 milioane de ei), proiect pentru realizarea căruia se cunoaște, deja, câștigătorul: firma EN ELECTRIC PROIECT OFFICE, în fapt, un paravan pentru familia Bădălău, care, de câțiva ani- mai precis, de când Consiliul Județean este condus de Mina – câștigă ”pe bandă rulantă” orice proiect de reabilitare a drumurilor județene din Giurgiu, pe care, apoi, le dă spre execuție ”beizdadelei” lui Bădălău – arhicunoscutul Gabi Bădălău.

Printre aceste proiecte se numără: reabilitarea și modernizarea DJ 506 A Limită jud. Teleorman – Toporu (DJ 503); modernizare DJ 503 A Halta CFR Oncești-Radu Vodă-Izvoarele-Chiriacu-Răsuceni-limită jud. Teleorman (valoare estimată contract fără TVA 15. 973.403,36 lei, ofertă EN ELECTRIC 15.920.329,29 lei); lucrări rest de executat pentru ”Reabilitare și modernizare DJ 411 Limită jud. Călărași-Hotarele-Isvoarele-Teiușu-Mironești-Comana-Budești-Brăniștari-Călugăreni-Singureni-Iepurești-Bulbucata-Podu Doamnei-Clejani/DN 61 – valoare estimată 11.336.663,65 lei, ofertă EN ELECTRIC 11.210.166, 85; lucrări de remediere a degradărilor constatate la lucrările efectute la obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare DJ 411 Limită jud. Călărași-Hotarele-Isvoarele-Teiușu-Mironești-Comana-Budești-Brăniștari-Călugăreni-Singureni-Iepurești-Bulbucata-Podu Doamnei-Clejani/DN 61”, valoare estimată contract 1.146.930, ofertă EN ELECTRIC 1.142.300”.

Iată că, la o lună de la apariţia acestor dezvăluiri, cele scrise în presă încep să se confirme, acesta fiind, de fapt, adevăratul motiv al bucuriei lui Mina…

Pe utima sută de metri ca preşedinte la Consiliul Judeţean, acesta încearcă acum să mulţumească “clienţii” politici.

Verifica si

CLANUL BĂDĂLĂU LOVEŞTE DIN NOU….

Recenta întâlnire de la Palatul Victoria dintre o parte a primarilor giurgiuveni şi premierul Orban …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.