duminică , 27 septembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CONDAMNAT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR, UN BĂRBAT DIN IAŞI A FOST GĂSIT DE POLIŢIŞTII GIURGIUVENI

CONDAMNAT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR, UN BĂRBAT DIN IAŞI A FOST GĂSIT DE POLIŢIŞTII GIURGIUVENI

Un bărbat urmărit la nivel național pentru că se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea pentru tentativă de omor a fost depistat de polițiștii giurgiuveni.

Vineri, 31 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu împreună cu polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliția Municipiului Giurgiu au desfășurat în municipiul Giurgiu activități specifice pe linia persoanelor urmărite, respectiv a celor care posedă mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

În urma acțiunii desfășurate și a investigațiilor specifice efectuate, pe strada Smârda din municipiul Giurgiu, a fost depistat un bărbat de 46 de ani, din județul Iași, urmărit național, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis în anul 2019 de Tribunalul Ilfov, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 7  luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor sub forma tentativei.

Bărbatul a fost condus la sediul Serviciului de Investigații Criminale, unde i-a fost întocmită documentația și ulterior a fost depus Penitenciarul Giurgiu.

Verifica si

DUPĂ TREI ORE DE VOTARE, GIURGIU SE AFLĂ ÎN TOPUL PREZENŢEI LA URNE

Potrivit datelor oficiale, la ora 10, prezenţa la urne în judeţul Giurgiu era de 10,74% …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.