marți , 24 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / CLANUL BĂDĂLĂU LOVEŞTE DIN NOU….

CLANUL BĂDĂLĂU LOVEŞTE DIN NOU….

Recenta întâlnire de la Palatul Victoria dintre o parte a primarilor giurgiuveni şi premierul Orban a supărat rău şefii PSD-ului local, care au făcut din acest subiect o armă pe care o folosesc la nesfârşit.

După ce au terminat cu acuzaţiile de încercare de racolare politică  a edililor prezenţi la acea întâlnire- o întâlnire cu scop administrativ, în care premierul a vrut să afle “de la sursă” care sunt problemele cu care se confrută primarii din teritoriu şi cum pot fi aceştia ajutaţi (astfel de întâlniri fiind organizate cu primary din fiecare judeţ) – pesediştii giurgiuveni au trecut acm la un alt subiect, plângând de mila primarilor “somaţi să intre în PNL, care nu au trădat PSD.”

Ei bine, în concepţia mai-marilor pesedişti giurgiuveni, aceşti “săraci” primari ar fi acum ţinta instituţiilor de control locale, care “sunt trimise în desant peste ei și le taie amenzi cu duiumul”.

Domnilor pesedişti, poate nu aţi aflat până acum că rolul acestor instituţii ale statului este de a controla aplicarea legilor şi, în cazul în care constată că asta nu se întâmplă, de a aplica amenzile prevăzute de aceleaşi legi!

Ce ar trebui să facă aceste instituţii? Să nu mai meargă în controale, să nu mai verifice dacă şi cum sunt aplicate legile, doar pentru că aceste controale ar putea deranja PSD-ul?

Din câte ştiam, în România nimeni nu este mai presus de lege… dar, poate, pentru PSD acest principiu nu este valabil decât atunci când le convine?

Şi, pentru că perioada campaniei electorale – cea oficială, că cea neoficială a început, deja, pentru PSD – se apropie cu paşi repezi, este de aşteptat ca astfel de acuzaţii să se înteţească, pentru că, din câte se observă, au rămas singura armă cu care mai luptă acum PSD-ul…

Verifica si

DE CE AU BOICOTAT LIBERALII ȘEDINȚA SENATULUI ȘI CE SCOPURI ASCUNSE AVEA, DE FAPT, PSD?

Explicația vine din partea reprezentanților PNL, care vin cu argumente, într-o postare pe pagina oficială …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.