sâmbătă , 26 septembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PODUL DE LA ADUNAŢII COPĂCENI, FINALIZAT ÎN LUNA OCTOMBRIE

PODUL DE LA ADUNAŢII COPĂCENI, FINALIZAT ÎN LUNA OCTOMBRIE

Este promisiunea pe care constructorul a făcut-o secretarului general adjunct din Ministerul Transporturilor, Fabian Ţîrcă, prezent, marţi, pe şantierul de la Adunaţii Copăcen, într-o vizită inopinată.

„Am avut plăcuta surpriză să constat că lucrările avansează pe zi ce trece, iar la acest moment putem vorbi despre aproximativ 80% din lucrări terminate.

De asemenea constructorul mi-a dat asigurări că podul va fi redat circulației mai devreme decât s-a preconizat, adică la sfârșitul lunii octombrie. Au fost mobilizați muncitori, a ținut și vremea cu noi, astfel că lucrările au avansat și avansează într-un ritm alert.

Este o bucurie pentru mine să constat că, în sfârșit, giurgiuvenii – și nu numai ei – vor beneficia de o infrastructură mult îmbunătățită, mai cu seamă că – așa cum aminteam într-o vizită anterioară la Giurgiu – de acum avem și secție de drumuri ce va putea interveni rapid pe drumurile naționale ce traversează județul nostru.

Îi asigur pe giurgiuveni de tot sprijinul meu și în special al ministrului Transporturilor, Lucian Bode, în definitivarea acestor proiecte importante pentru infrastructura de transport rutier”, a declarat secretarul general adjunct, Fabian Țîrcă.

Verifica si

WEEK-END CU PROGRAM SPECIAL LA EVIDENȚA POPULAȚIEI

Ca fiecare scrutin, și cel de duminică aduce un program special de funcționare pentru Direcția …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.