luni , 23 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / ADIO, PSD GIURGIU! MARIAN MINA – ”TRAS PE LINIE MOARTĂ”

ADIO, PSD GIURGIU! MARIAN MINA – ”TRAS PE LINIE MOARTĂ”

„Marcel Ciolacu a spus ADIO PSD la Giurgiu” – afirmă președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, care a declarat:

”Prin discursul de la Congresul PSD: „Trebuie să ne rupem de trecut. Vremea tătucilor a apus!”, Ciolacu s-a delimitat clar de PSD Giurgiu prin faptul că nu a ales niciun reprezentant al judeţului care să facă parte din echipa sa, deşi PSD Giurgiu a fost printre primele organizații la ultimele alegeri și are în acest moment chiar şi preşedintele Consiliului Judeţean.

Nici măcar această nouă conducere iresponsabilă a PSD, pe care fostul lider PSD Codrin Ştefănescu o califică drept „o glumă macabră”, nu a mai vrut să se asocieze cu echipa partidului din filiala Giurgiu. Aceasta îl mai are acum in prim plan, așa pe post de manechin în geam, doar pe actualul preşedinte al Consiliului Județean, asta după ce Nașul Bădălău s-a retras din politică, iar primarul Barbu a trecut la Pro Romania.

Liderii PSD de la nivel naţional nu vor să parieze pe „cai perdanti”. Și-au luat adio de la conducerea PSD Giurgiu şi aşteaptă ca aceștia să piardă alegerile, pentru ca apoi să instaleze o echipă apropiată lor.

PSD Giurgiu este una dintre cele mai toxice organizaţii politice, producând deservicii majore la nivel național pentru imaginea partidului din care face parte.

Liderii naționali PSD sunt convinși că Noua Regulă din PSD- Fără cumetrii în funcții publice — nu se va putea introduce in curând in PSD Giurgiu, cu actuala conducere.

Iata de ce , deși mai mereu, PSD Giurgiu a avut miniştri în guvernările PSD si vicepreședinți in conducerea națională a PSD, acum, organizația județeană nu a primit nicio funcție, iar preşedintele CJ Giurgiu nu a fost demn nici măcar de o funcție de vicepreşedinte.

Cred că membri de partid si primarii PSD ” exulta de fericire” că incă liderul lor Mina – președintele CJ  a fost tras pe ” linie moartă ”.”

Verifica si

DE CE AU BOICOTAT LIBERALII ȘEDINȚA SENATULUI ȘI CE SCOPURI ASCUNSE AVEA, DE FAPT, PSD?

Explicația vine din partea reprezentanților PNL, care vin cu argumente, într-o postare pe pagina oficială …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.